S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Nákup nad 60€

 

 

 

 

KONTAKT:

SPEEDMEDIA s.r.o.

Kollárova 1320
908 01 Kúty


tel: +421 948 425 788


shop@chcemtricko.sk


Pracovná doba:

Pracovné dni - od 7:00 do 15:00

Prevádzka:

Železničiarska 838, Kúty 

 

Tovar.sk - porovnanie cien

Pricemania.sk – Porovnanie cien

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 19,00 EUR (532,00 CZK)
skladom
naša cena 19,00 EUR (532,00 CZK)
skladom

» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov e- shop chcemtricko.sk
Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode a s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu uvedenom v Registračnom formulári na webovom sídle chcemtricko.sk . V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť Speedmedia s.r.o. so sídlom Kollárova 1320, 90801 Kúty, IČO:44628323 (ďalej len Speedmedia s.r.o.) oprávnená spracúvať osobné údaje uvedené v Registračnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v e-shope chcemtricko.sk na účely registrácie užívateľov, vedenia databázy registrovaných užívateľov, spracovania objednávok, informovania užívateľov o stave objednávok a vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky.
V prípade, že budete mať záujem o zrušenie registrácie v e-shope chcemtricko.sk, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámiť emailom na shop@chcemtricko.sk.
Speedmedia s.r.o. si vyhradzuje právo ukončiť registráciu v e-shope chcemtricko, ak nebola za posledných 36 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka.
Po zrušení registrácie v e-shope chcemtricko.sk a po ukončení účelu spracovania budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.
Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa Registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu je Speedmedia s.r.o. povinný uchovávať 10 rokov od vybavenia objednávky. Lehota začína plynúť 1. januára roku nasledujúcom po roku, v ktorom bola objednávka vybavená. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

Zakliknutím políčka „Súhlasím so zasielaním informácií“ v Registračnom formulári a v súlade s § 11 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov udeľujete Speedmedia s.r.o. svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov uvedených v Registračnom formulári ako aj údajov o Vašich nákupoch počas celej doby platnosti súhlasu na účely zasielania ponúk tovaru a služieb a informácií o rôznych akciách poštou, emailom alebo SMS správou.
Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite na adresu Speedmedia s.r.o. prípadne emailom na shop@chcemtricko.sk.
Po ukončení platnosti súhlasu, po odvolaní súhlasu a po ukončení účelu spracovania budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne. V prípade zmeny poskytnutých osobných údajov ste povinný Speedmedia s.r.o. informovať o ich zmene poštou na adresu Speedmedia s.r.o., prípadne emailom na shop@chcemtricko.sk.
Beriete na vedomie, že osobné údaje uvedené v Registračnom formulári budú poskytované sprostredkovateľom teda subjektom zmluvne spolupracujúcim s Speedmedia s.r.o. ako sú prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz a pod.
Beriete na vedomie, že osobné údaje uvedené v Registračnom formulári budú sprístupnené tretím stranám za účelom podpory, spravovania a rozvoja informačných systémov, vykonania auditu.
Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od Speedmedia s.r.o. vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov spracúvaných Speedmedia s.r.o.
Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté: Slovenská pošta a.s. (IČO-36 631 124), Axfone s.r.o. (IČO-45 279 608)

 

MTM0N